El Rugby Sant Cugat no pot allargar la ratxa victoriosa i cau amb l'Eibar

El Club Rugby Sant Cugat perd (15-18) davant l'Eibar a la 10a jornada del grup 1de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs no han estat còmodes en cap moment en el matx i no han pogut superar un Eibar molt fort en defensa i que ha aconseguit la victòria amb una marca a l'últim minut. A més de la derrota, els santcugatencs han patit la greu lesió de Jordi Segura.

Després de sis victòries consecutives, el Club Rugby Sant Cugat ha tornat a ensopegar amb un derrota contra un rival directe per l'ascens. El matx ha començat bé per als santcugatencs que han fet una marca en el primer minut mitjançant Pol Pla amb transformació de Pol Gómez. Però els visitants no han abaixat els braços per la forta sortida dels locals i han retallat distàncies. El matx s'ha igualat amb una bona defensa del conjunt basc, que no ha permès practicar el joc habitual als santcugatencs. Abans del descans, s'han pogut veure dues marques més, una per l'Eibar i una altra per als santcugatencs gràcies a Perico. Al descans s'ha arribat (15-8) per als locals.

En el segon temps, la pluja ha fet acte de presència i ha dificultat el joc dels santcugatencs que pràcticament no han creat perill. Per contra, els visitants han apretat i han generat moltes ocasions, remuntant poc a poc i aconseguint la marca de la victòria a falta d'un minut per al final deixant els locals sense marge de reacció.

El tècnic del Club Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, lamenta la falta d'encert dels seus jugadors en aquest partit.

Jordi Justícia

L'Eibar és un equip que no deixa jugar i complica el joc. Nosaltres hem fet moltes errades, molts cops de càstig i moltes faltes. Al final s'ha acumulat tot i no ha sortit bé.

La següent setmana els santcugatencs juguen contra el FC Barcelona. Durant el partit el CR Sant Cugat ha perdut per lesió a Jordi Segura.