El Barça remunta davant un irregular Club Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat ja va caure contra l'Eibar / Foto: Ferran de la Roza

El Club Rugby Sant Cugat ja va caure contra l'Eibar / Foto: Ferran de la Roza

El Club Rugby Sant Cugat s'estavella a la segon part i cau (17-15) a La Teixonera davant el FC Barcelona. Els santcugatencs han anat dominant durant tota la primera meitat i part de la segona, però al minut 64 els locals han començat una remuntada que ha acabat culminant al quart d'hora per acabar el partit. A les acaballes els locals han aguantat el resultat i han provocat que els de Jordi Justícia, que arribaven amb moltes baixes, sumin la segona ensopegada seguida.

Han estat els locals els que han obert el marcador per mitjà de Federico Alcón, que ha fet un assaig transformat per Rafa Staat posant el 7-0 en el marcador. Al minut 12 el Club Rugby Sant Cugat ha retallat distàncies amb una marca que no ha sumat els dos punts de la transformació, i abans del descans ha pogut anotar novament capgirant el marcador (7-10). Malgrat que els locals dominaven el joc, l'electrònic seguia afavorint els santcugatencs, que de la seva banda eixamplaven distàncies amb un nou assaig. Però al minut 64 tot ha canviat. Un cop de càstig anotat pel mític Rafa Staat ha ajustat el matx. Staat mostrava de nou la seva precisió convertint la bonificació d'un assaig dut a terme per Sergio Guerrero. Els blaugrana han aguantat el resultat fins al final del partit, enduent-se el cinquè triomf de la temporada. El capità del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, destaca que ha estat un partit amb un rugbi poc mòbil i molt travat.

Mauri Benito

Ha estat un partit amb un rugbi poc mòbil i un joc travat.



Amb aquest resultat l'Oviedo empata a punts als santcugatencs, i el Bathco s'allunya en el lideratge amb 45 punts. Els santcugatencs tornen a la competició d'aquí a 15 dies quan rebran precisament l'actual primer classificat, el Bathco Santander.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.