El Rugby Sant Cugat compleix el tràmit i enganxa l'Oviedo abans del duel final


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Club Rugby Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Club Rugby Sant Cugat

El Rugby Sant Cugat apallisa (81-14) el Durango i aprofita l'ensopegada de l'Oviedo per empatar a punts a la segona plaça una setmana abans del duel vital contra els asturians de la setmana vinent. El conjunt santcugatenc no ha donat cap opció a l'últim classificat de la Divisió d'Honor B i al descans el resultat ja era d'un contundent 36 a 14. Quan queden dues jornades per acabar la lliga regular l'Oviedo i el Rugby Sant Cugat es juguen la segona plaça que dóna dret al play-off d'ascens.

El Rugby Sant Cugat tenia present que si vol ser segon havia de guanyar els tres partits que li restaven per acabar la lliga regular. El primer era el més fàcil davant un Durango que només ha guanyat un partit en tota la temporada. Coneixedors de la situació, els santcugatencs han anat per feina des del principi per solucionar ràpid l'enfrontament i al descans l'avantatge local era de 22 punts. A la represa, lluny de relaxar-se, els santcugatencs l'han incrementat fins als 67 punts i ja pensen en el proper duel on es juguen la temporada. L'Oviedo i el Sant Cugat estan igualats a 54 punts en la segona posició i els santcugatencs, amb el tècnic Jordi Justícia al capdavant, ja tenen el cap al vital matx de la setmana vinent.

Jordi Justícia

Qui guanya aquest partit és gairebé segur el segon classificat. En principi arribem amb les mateixes sensacions.



Els dos equips han arribat fins als 54 punts amb dinàmiques diferents. Els santcugatencs amb nou victòries, dos empats i cinc derrotes i els asturians amb 11 victòries i cinc derrotes.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.