El Rugby Sant Cugat planta cara davant l'Alcobendas però perd als darrers minuts

El Club Rugby Sant Cugat cau (20-24) davant l'Alcobendas en el partit d'anada de la primera eliminatòria de la fase d'ascens a Divisió d'Honor. Els santcugatencs han jugat de tu a tu contra un rival poderós, i malgrat anar per davant en el marcador en gran part de l'enfrontament ha acabat caient per una diferència mínima. L'eliminatòria es decidirà al partit de tornada que es jugarà el dissabte vinent a les quatre de la tarda al camp de las Terrazas.

Tot i la derrota, els santcugatencs arribaran a Alcobendas amb les opcions intactes de passar l'eliminatòria. En el partit jugat a la Guinardera han donat la sensació de poder aconseguir un millor resultat, però la falta d'encert en alguns moments ha privat el conjunt santcugatenc d'aconseguir una major renda de punts. Els visitants han començat molt forts amb una marca, però ràpidament els santcugatencs han reaccionat i després de tancar el conjunt madrileny en el seu propi camp diversos minuts han fet l'empat mitjançant Joan Losada. Els santcugatencs s'han fet amb el control del partit i Sergi Lafuente ha fet una nova marca per posar-se per davant en el marcador. El punt negre del joc santcugatenc ha estat el xut a pals en què no han estat molt encertats. Però abans del descans els visitants han donat la volta al marcador amb dos xuts i s'han anat un punt per sobre (12-13).

En el segon temps, els santcugatencs han tornat a portar la iniciativa en el joc i Nico ha fet una marca que tornava a posar els locals per davant. Un xut a pals d'Àxel ha fet ampliar l'avantatge fins a set punts per al SantCu que manava 20 a 13. El partit s'ha posat de cara per als de Jordi Justícia, però no han sabut rematar el rival, que molt fort en defensa i en les touches, s'ha tornat a posar per davant amb una marca i un xut a pals, tot i jugar amb dos jugadors menys bona part de la segona part. Fins i tot, abans d'acabar han ampliat l'avantatge amb un altre xut deixant el marcador final 20 a 24 al seu favor.

El tècnic del Club Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, afirma que es pot remuntar a la tornada.

Jordi Justícia

Un partit molt igualat i un joc molt dinàmic de l'Alcobendas. Ens queda la sensació que podiem haver aconseguit un millor resultat. Quatre punts en contra és remuntable.

Dissabte vinent es juga la tornada al camp de las Terrazas. Els santcugatencs han d'intentar donar la volta al desavantatge de quatre punts per continuar amb el somni de l'ascens a Divisió d'Honor.