Benito és el nou president del CRSC fins a la convocatòria d'eleccions


  • Comparteix:

Imatge de Mauri Benito durant la seva època com a jugador

Imatge de Mauri Benito durant la seva època com a jugador

La nova junta del Club Rugbi Sant Cugat, presidida per Mauri Benito després de la dimissió sobtada de Joan Pradas, convocarà eleccions quan comenci la temporada 2013/2014. Tot i que la nova directiva podia haver complert els tres anys que els hi quedaven, Benito creu que convocar una votació per escollir el nou president és la millor manera de fer les coses per al bon funcionament del club.

El Club Rugbi Sant Cugat viurà un procés electoral a principis del curs 2013/2014. Després que Joan Pradas anunciés la seva dimissió en el sopar de comiat de temporada, la nova junta dirigida per l'anterior vicepresident, Mauri Benito, ha decidit que no compliran els tres anys que els permeten els estatuts del club. L'actual president del club, Mauri Benito, explica que prefereixen convocar eleccions.

Mauri Benito

Ens queden tres anys de mandat i podriem esgotar-lo, però ni jo ni els altres membres de la junta volem això.


Segons Benito, el fet que la convocatòria d'eleccions sigui a finals del mes de septembre enlloc de ser abans que no comenci la temporada esportiva, garanteix que els equips de l'entitat no tinguin alts i baixos.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.