El femení del CR Sant Cugat s'estrena diumenge a la lliga contra les Spartanes


  • Comparteix:

Les integrants del CRSC-Granollers / Font: Esteban Pelosso

Les integrants del CRSC-Granollers / Font: Esteban Pelosso

El Club Rugby Sant Cugat-Spartanes Granollers debuta aquest diumenge a les onze del matí contra les Carboneres de Terrassa a la Segona Divisió. Un partit que les santcugatenques afrontaran com a visitants tot i jugar a la ZEM de la Guinardera per la falta de camp de les egarenques per aquest compromís.

Després de quatre temporades sense competir oficialment i gràcies a l'acord al qual va arribar fa unes setmanes amb les Spatarnes de Granollers, torna la competició femenina de rugby a la ciutat. Sota la direcció de Xavi Mata, Iñaki Berasategui i Francesc Pastor, el conjunt santcugatenc-granollerí té com a primer rival, dels altres sis conjunts que en formen part d'aquesta categoria, les Carboneres de Granollers.

Iñaki Berasategui

Amb els partits que hem jugat de pretemporada han avançat molt les jugadores i les veig bastant bé. Tenim confiança de cara al partit de diumenge.


Durant la pretemporada el conjunt santcugatenc ja s'ha vist les cares contra Martorell i Poble Nou. Catalunya Nova, Sitges i Castelldefels són la resta de rivals en aquesta Segona Divisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.