El Rugby Sant Cugat sabrà en dues setmanes si pot comptar amb Wasigitoni


  • Comparteix:

Wasigitoni, el fijià que espera el Rugby Sant Cugat / Font: Sergi Derqui

Wasigitoni, el fijià que espera el Rugby Sant Cugat / Font: Sergi Derqui

El Club Rugby Sant Cugat sabrà en dues setmanes si el jugador fijià Joji Cama Wasigitoni podrà competir aquesta temporada amb el primer equip. Wasigitoni i el club estan tenint problemes per aconseguir el visat del jugador, que ja fa un mes que hauria d'haver arribat a Sant Cugat. Fonts del club han assegurat a Cugat.cat que s'ha enviat una última carta a l'Ambaixada de Fiji, i en cas que el recurs no prosperi el club santcugatenc descartarà el fitxatge.

Un mes després del previst, Joji Cama Wasigitoni, la cirereta que havia de culminar l'atractiu pastís santcugatenc, encara no ha pogut aterrar a l'equip de Jordi Justícia. Malgrat tenir l'autorització federativa del seu antic club, amb el trànsfer en regla, és l'Ambaixada de Fiji la que posa problemes per l'arribada del jugador, una ambaixada que primer vol corroborar la solvència de l'entitat santcugatenca. El visat serà per un any. Tot plegat, una situació que es resoldrà d'aquí a dues setmanes, quan se sàpiga la resolució d'una darrera carta que ha enviat el Rugby Sant Cugat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.