El Rugby Sant Cugat supera el RC Hospitalet i ja suma quatre triomfs seguits


  • Comparteix:

Imatge de la visita dels riberencs la temporada passada a la Guinardera

Imatge de la visita dels riberencs la temporada passada a la Guinardera

El Club Rugby Sant Cugat guanya (3-20) el RC L'Hospitalet a la 5a jornada de Divisió d'Honor B. Després d'un primer temps igualat, que ha acabat amb empat a tres, en el segon els santcugatencs han demostrat la seva superioritat amb marques de Lucas i dues de Pol Pla. Amb aquest resultat els de Jordi Justícia segueixen imparables, amb quatre triomfs en quatre partits, referma el lideratge a la classificació del Grup Est de Divisió d'Honor B.

Molt travat el partit que s'ha pogut veure a la Feixa Llarga entre dos equips que es coneixen a la perfecció. La pluja no ha permès veure un matx vistós i el marcador del primer temps així ho reflexa, empat a tres fruit de dos cops francs. En el segon temps els santcugatencs han agafat més protagonisme i un espectacular Pol Pla ha decidit el matx amb dues marques, que han tingut el colofó amb una més de Lucas. Iñaki, com sempre, ha estat encertat en el llençament a pals, tot i fallar una transformació.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, destaca la dificultat d'un rival com el RC Hospitalet.

Jordi Justícia

Ha estat igualat tot el partit. L'Hospitalet no és fàcil i la meteorologia tampoc ha ajudat a fer un partit vistós.


Amb la victòria santcugatenca i la derrota de La Vila, el Rugby Sant Cugat se situa líder en solitari amb 19 punts. La següent setmana reben el FC Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.