Un Rugby Sant Cugat ple de baixes espera un irregular Poble Nou


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Rugby Sant Cugat rep aquest dissabte a les quatre de la tarda la visita del Poble Nou-Enginyers a la vuitena jornada de Divisió d'Honor B. Un partit en què els santcugatencs no haurien de patir contra un rival de la part baixa de la taula que no ha tingut un bon inici de temporada amb una victòria en cinc partits. Malgrat això, els santcugatencs tindran les baixes de Juan Sorrequieta, Iñaki Berasategi, Perico i el capità Sergi Lafuente.

Els santcugatencs esperen no acusar l'aturada de la competició ni les baixes i continuar amb la seva espectacular ratxa de resultats que els ha situat al capdavant de la classificació amb només una ensopegada. Els de Justícia mantenen tres punts de marge sobre el segon classificat, el FC Barcelona, i quatre sobre Les Abelles de València. Un matx que suposa el penúltim de la primera volta i un nou test abans d'afrontar la complicada visita a La Vila d'Alacant.

De la seva banda, el Poble Nou-Enginyers no coneix la victòria des de la jornada inaugural en el camp del Tecnidex València, ara ja fa dos mesos. Els barcelonins necessiten la victòria per escapar de la part baixa i dels seus rivals directes. El tècnic del Club Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, pensa que tenen l'avantatge que el rival ha fet molts canvis aquesta temporada i encara no s'han conjuntat.

Jordi Justícia

Sé que han canviat molts jugadors de la plantilla i encara no han agafat els automatismes, però els tenim molt respecte i intentarem guanyar.


La Guinardera serà l'escenari d'aquest partit entre santcugatencs i barcelonins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.