El Rugby Sant Cugat guanya clarament el Tecnidex València

El Club Rugby Sant Cugat supera el Tecnidex València (67-17) a la 12a jornada de Divisió d'Honor B. Un matx en què els santcugatencs han estat molt superiors en una segona part espectacular en què han aconseguit 40 punts sent Joan Losada el més destacat del partit amb quatre marques. La victòria deixa el Rugby Sant Cugat líder amb 42 punts.

Domini aclaparador del Club Rugby Sant Cugat que no ha tingut rival en un Tecnidex València molt potent en la davantera, però més fluix en altres facetes. Un fet que han aprofitat els santcugatencs per deixar encarrilat el matx en el primer temps amb tres marques d'un espectacular Joan Losada, una de Juan Sorrequieta i una de Pol Pla. Els visitants no sabien com frenar a un Club Rugby Sant Cugat que ha fet un partit molt complet.

En el segon temps s'han eixamplat les distàncies amb més marques de Joan Losada, Gerard Mayol, Bruno Granell, Mateu Arbudo i una espectacular de Pol Pla marxant de tots els rivals. El tècnic del conjunt santcugatenc, Jordi Justícia, creu que el seu equip ha estat molt bé en totes les facetes del joc.

Jordi Justícia

El resultat és abultat i crec que és el partit més complet. Ells estaven en progresió però crec que els hem donat una lliçó.

La victòria, amb bonus d'atac, dóna als santcugatencs cinc punts més i es mantenen líders de la Divisió d'Honor B. La següent setmana hi ha descans i d'aquí a dues setmanes visiten el CAU València.