El Rugby Sant Cugat perd al camp del CAU València en un partit ajustat

El Rugby Sant Cugat perd el tercer partit de la temporada al camp del CAU València

El Club Rugby Sant Cugat perd (17-14) al camp del CAU València i suma la tercera derrota de la temporada a la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han encaixat un 17 a 0 inicial que els ha fet anar a remolc durant tot el partit i sense opcions de victòria.

El conjunt de Jordi Justícia ha tornat a la competició després de 15 dies de descans. Els santcugatencs han patit molt en defensa per la insistència dels valencians que en cinc minuts del 20 a 25 han a conseguit un 14 a 0 que ha deixat molt tocat l'equip de la nostra ciutat. Amb aquest marcador s'arribava a la mitja part.

A la represa els locals han seguit amb la mateixa línia i un nou cop de càstig feia sumar tres punts més el CAU que aconseguia un contundent 17 a 0. Els santcugatencs han reaccionat en el tram final de partit amb un assaig al minut 50 i un altre al 60. El marcador s'apretava amb el 17 a 14, però no hi ha hagut temps per més amb la derrota dels de Jordi Justícia. L'entrenador del Rugby Sant Cugat destaca que la mala primera part ha estat clau en la desfeta del seu conjunt.

Jordi Justícia

Hem perdut el matx en el primer temps i després el CAU ha mantingut el resultat.

El Rugby Sant Cugat suma 10 victòries i tres derrotes i pot perdre el lideratge si el Barça guanya aquest diumenge al matí davant el BUC. Els santcugatencs rebran dissabte l'Hospitalet.