Mauri Benito és l'únic candidat a la presidència del Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

Mauri Benito es convertirà dijous en nou president del Rugby Sant Cugat

Mauri Benito es convertirà dijous en nou president del Rugby Sant Cugat

Mauri Benito és l'únic candidat a la presidència del Club Rugby Sant Cugat i aquest dijous serà nomenat per la junta electoral. Benito destaca la satisfacció per ocupar aquest càrrec i assenyala que el seu projecte es basa en l'ascens del primer equip a Divisió d'Honor, potenciar el planter i cercar més ajudes econòmiques a través dels patrocinis.

Com estava previst, Mauri Benito serà president aquest dijous sempre que no es produeixi cap impugnació per part d'algun soci. Benito presidirà el club santcugatenc durant els propers quatre anys. El nou president té una àmplia trajectòria en el club on ha estat jugador i també entrenador durant sis anys. Des de fa dues temporades, forma part de la directiva blau-i-negra. Benito destaca que el seu projecte vol potenciar el planter i que el primer equip assoleixi l'ascens a la màxima categoria del rugbi estatal.

Mauri Benito

Ser president del Rugby Sant Cugat és una alegria i una responsabilitat molt gran.


Benito també vol que els veterans tinguin més presència al club. El nou president explicarà el seu projecte als socis dijous de la setmana vinent a les set de la tarda a la ZEM de la Guinardera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.