Bàrbara Pla i l'estatal aconsegueixen la 6a posició al torneig d'Atlanta


  • Comparteix:

Bàrbara Pla en una imatge d'arxiu

Bàrbara Pla en una imatge d'arxiu

La santcugatenca Bàrbara Pla i les seves companyes de la selecció espanyola femenina de rugbi 7 finalitzen en 6a posició en el torneig d'Atlanta, segona prova de les World Series. El conjunt estatal suma 10 punts més i amb 20 se situa 5è en les World Series, empatat a punts amb Anglaterra i els Estats Units.

Dues victòries i quatre derrotes han estat el balanç del conjunt estatal en el torneig disputat a Atlanta. A la fase de grups, bona estrena davant Brasil (19-5), però derrotes contra Japó (7-12) i Rússia (14-19) en els següents dos partits. Malgrat aquestes dues derrotes el conjunt espanyol es va classificar per a quarts de final en què de nou el rival era Rússia i novament el conjunt europeu passa per sobre d'Espanya (0-26). La derrota va enviar a Pla i les seves companyes a la fase de plata en què va superar clarament el Japó (24-0) i va caure a la final de consolació contra els Estats Units (0-22).

Bàrbara Pla va signar una marca en tota la competició, i aquest cap de setmana tornen a competir a la tercera prova de les World Series Mundials a Sao Paulo, al Brasil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.