El Rugby Sant Cugat suma cinc punts més en la victòria contra l'Hospitalet


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat supera el RC L'Hospitalet (46-14) en un matx que correspon a la 14a jornada de Divisió d'Honor B. La victòria santcugatenca s'ha gestat a la segona part després d'una mal primer temps en que els santcugatencs no han pogut certificar el seu domini.

Una primera part per oblidar, sense ritme, amb moltes imprecisions i un joc molt travat ha donat pas a un segon temps en què els santcugatencs han pogut desplegar tot el seu joc, aconseguint així una important victòria i cinc punts més per continuar al capdavant de la classificació.

La primera part ha finalitzat 10 a 9 a favor dels santcugatencs, amb una marca final de Bruno Granell que ha neutralitzat els tres xuts a pals dels d'Hospitalet transformats. En el segon temps la maquinària santcugatenca ha començat a rutllar i de nou Bruno Granell, Axel Serrano, Abraham Velásquez, Joan Losada i Pol Pla han estat els protagonistes anotant diverses marques per arribar al resultat final de 46 a 14 per als santcugatencs. Una segona part molt bona que dóna moral als homes de Jordi Justícia de cara el tram decisiu de lliga i que la setmana vinent els enfronta contra el seu botxí i colíder fins avui, FC Barcelona.

El jugador del Club Rugby Sant Cugat Pol Pla destaca la millora del seu equip en el segon temps.

Pol Pla

A la primera part no hem sabut jugar, però hem millorat a la segona i hem pogut desplegar el nostre joc, tot i que encara ens queda molt a millorar.


La victòria deixa els santcugatencs amb 48 punts, líders en solitari en espera del resultat del FC Barcelona i la Vila aquest diumenge al migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.