El Rugby Sant Cugat torna a caure amb el Barça i baixa a la tercera posició


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat cau (30-13) contra el FC Barcelona a la 15a jornada de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs no han estat bé en defensa i han comés molts errors d'entrega en atac que no els han permès desenvolupar els seu habitual joc. La derrota deixa els santcugatencs tercers amb 48 punts, empatats amb els blaugranes.

Mal partit dels santcugatencs contra un Barça que li té agafada la mida i l'ha vençut per cinquena vegada consecutiva en tres temporades. Els santcugatencs no han estat bé en defensa avui i els locals ho han aprofitat per deixar el partit encarrilat en el primer temps, arribant al descans amb un 20 a 3 a favor. El Barça, molt fort en defensa, no ha deixat fer el seu joc habituals als santcugatencs que s'han mostrat molt imprecisos en la linia atacant per la forta pressió local.

En el segon temps els santcugatencs han millorat una mica i han aconseguit retallar distàncies amb marques de Pol Pla i Gerard Mayol, insuficients per remuntar el matx davant un efectiu Barça que ha sabut administrar la renda. El tècnic del Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, creu que la clau del partit ha estat en les facilitats defensives que ha fet el seu equip.

Jordi Justícia

Tornem a cometre les errades en defensa i ens està costant molt aquesta faceta del joc. Hem deixat forats i ells ho han aprofitat.


A falta de quatre partits per al final, la classificació s'apreta i la Vila és el nou líder amb 51 punts, pels 48 de Barça i Sant Cugat.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.