El Rugby Sant Cugat ja sap quin és el camí per pujar a Divisió d'Honor


  • Comparteix:

Els santcugatencs depenen d'ells mateixos per estar als playoff

Els santcugatencs depenen d'ells mateixos per estar als playoff

La Federació Espanyola de Rugbi ha presentat el calendari de la fase d'ascens a Divisió d'Honor. Al grup A hi seran els segons classificats dels grup Sud i Est i el primer del grup Nord, mentre que al grup B, on milita el Rugby Sant Cugat, hi serà el primer del grup Sud, que segurament serà l'Alcobendas, i el primer del grup Est i segon del grup Nord.

La fase d'ascens començarà el 6 d'abril i finalitza el 18 de maig. Els dos campions de grup disputaran la gran final el 25 de maig i el campió pujarà a Divisió d'Honor, mentre que el subcampió jugarà contra l'11è de Divisió d'Honor per obtenir l'altra plaça a la màxima categoria del rugbi estatal.

En el grup del Rugby Sant Cugat, l'Est, hi ha fins a cinc equips amb opcions de participar en la fase d'ascens. La Vila, el FC Barcelona, el Rugby Sant Cugat, Les Abelles i el Cau València.

En el grup Nord, Uribealdea Rugby és líder i el Pegamo Bera Bera és segon, tenint moltes opcions de ser a la següent fase.

El grup del Sud, l'Alcobendas és el líder destacat amb un ple de victòries i és a priori el rival més dur i principal favorit per a l'ascens. El Portuense i el CAUMadrid molt segurament lluitaran per ser segons.

El capità del Club Rugby Sant Cugat, Sergi Lafuente, creu que el més important és classificar-se tant primer com segon, tot i que destaca la dificultat que suposaria jugar contra l'Alcobendas.

Sergi Lafuente

Volem arribar als play offs. Pensàvem que quedant primers tindríem un avantatge, però ara sembla que no ho és.


Resten tres jornades i, tot i ser tercers i estar fora del play off, els santcugatencs depenen d'ells mateixos per accedir-hi. Els següents rivals seran les Abelles i la Vila a casa, dos rivals directes, i el Poble Nou Enginyers a Barcelona.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.