Lafuente (CRSC): 'Ens està perjudicant massa no sortir forts a l'inici dels partits'

Sergi Lafuente analitza algunes de les errades del seu equip / Font: Club Rugby Sant Cugat

El capità del Club Rugby Sant Cugat, Sergi Lafuente, creu que el seu equip ha de millorar en els inicis de partit per no haver d'anar a remolc en el marcador a les segones parts. En els tres darrers enfrontaments, el conjunt sancugatenc ha tingut unes primeres parts molt fluixes que els han suposat dues derrotes contra la Vila i FC Barcelona.

En els tres darrers partits, els santcugatencs han patit més del compte en les primeres parts, fet que ha comportat dues derrotes contra equips de la part alta de la taula. La falta d'intensitat en els primers minuts provoca que equips com el Barça i el CAU València agafin avantatges que després resulten insalvables tot i la millora en el segon temps.

La primera part a València contra el CAU va deixar un 17 a 0 per als locals, que va acabar amb derrota del conjunt de Jordi Justíca. Aquest cap de setmana contra el Barça, de nou, una mala sortida en el primers minuts i el conjunt blaugrana que marxa al descans amb un clar avantatge de 20 a 3. Més sort van tenir contra l'Hospitalet a casa, tot i anar perdent en els primers minuts, van acabar guanyant 46 a 14, tot i les dificultats inicials.

El capità del Rugby Sant Cugat, Sergi Lafuente, creu que és un problema que han d'analitzar perquè els dificulta molt els partits i els obliga a anar a remolc.

Sergi Lafuente

A nivell físic ens mantenim i a les segones parts podem marcar diferències. Però potser hem de millorar en els principis de partit perquè ens perjudica.

Aquesta setmana hi ha descans i d'aquí a dues rebran les Abelles a la Guinardera, bona oportunitat per mesurar les millores en l'equip.