El sub 21 del Club Rugby Sant Cugat es proclama subcampió de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge del partit entre la Santboiana i el Rugby Sant Cugat / Font: Edu Rois

Imatge del partit entre la Santboiana i el Rugby Sant Cugat / Font: Edu Rois

L'equip sub 21 del Club Rugby Sant Cugat ha quedat subcampió de Catalunya en perdre la final davant la Santboiana (21-10). Els santcugatencs han arribat al descans per davant en el marcador, però han acabat sucumbint en el segon tram de partit.

El Club Rugby Sant Cugat segueix aconseguint fites històriques de la mà de la seva formació de la base. Però, aquesta vegada la festa no va ser completa. La Unió Esportiva Santboiana, entitat dominadora del rugbi català en els darrers anys, va guanyar (21-10) el conjunt sub 21 del club santcugatenc en la final del Campionat de Catalunya de la categoria. Els blau-i-negres van arribar al descans amb un cert avantatge, però a la represa, la Santboiana va acabar guanyant el duel. D'aquesta manera, els barcelonins es van proclamar campions de Catalunya sub 21, títol que, fins ara, tenia accent santcugatenc.

Per altra banda, el Club Rugby Sant Cugat va fer un paper destacat en el torneig Melé, una de les competicions de base més reconegudes, que s'ha disputat aquest cap de setmana a les instal·lacions del Liceu francès de Madrid. Els dos equips sub 14 i el conjunt sub 16 van lluitar de valent tot i competir contra rivals d'un any més d'edat i lluitar contra les nombroses baixes. Els santcugatencs van poder comprovar de primera mà el nivell d'equips de renom com el CAU València o el VRAC de Valladolid, que van guanyar en les dues competicions, el Pozuelo de Madrid, o l'amfitrió, el Liceu francès de Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.