Bera Bera i Atlético Portuense, rivals del Rugby SC per un lloc a la final


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat lluitarà per ser a la final de Divisió d'Honor B

El Rugby Sant Cugat lluitarà per ser a la final de Divisió d'Honor B

El Club Rugby Sant Cugat es jugarà contra el Pegamo Bera Bera donostiarra i l'Atlético Portuense gadità ser a la final de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs disputaran aquesta primera lligueta durant l'abril i el maig, i serà només el líder el que es classifiqui per a la cita definitiva per ascendir a Divisió d'Honor. El grup enceta els partits aquest cap de setmana amb el partit entre Atlético Portuense i Rugby Sant Cugat.

El Rugby Sant Cugat ja coneix quins són els seus esculls fins arribar a la final de la Divisió d'Honor B. Els de Jordi Justícia ja han igualat el resultat de la temporada passada, i ara cerquen pujar un esglaó i apropar-se encara més a un possible ascens.

Els santcugatencs han quedat emmarcats dins el grup 1 com a segons de la zona Est, juntament amb el segon de la zona Sud, l'Atlètico Portuense, i el líder de la zona Nord, el Pegamo Bera Bera. El calendari fa que aquest cap de setmana es debuti contra els gaditans. Després d'aquest partit els santcugatencs tindran dues setmanes de descans i després rebran de forma consecutiva Bera Bera i Portuense de nou, en partit de tornada.

Al segon cap de setmana de maig els de Justícia descansaran, i al cap d'una setmana disputaran una apassionant darrera jornada a Sant Sebastià, al camp del Bera Bera. Precisament d'aquest equip va parlar al programa 'Esport en Marxa' el president del club, Mauri Benito. Benito assegurava que és el mateix conjunt de l'any passat, contra el qual els de Sant Cugat van guanyar.

Mauri Benito

El coneixem, el Bera Bera és un equip que varia molt depèn de quins jugadors juguin. Però ja se l'ha guanyat i jugaven aquests jugadors l'any passat. Veig l'equip amb moral.


Pel que fa l'Atlético Portuense, el que més van destacar tant Benito com Sergi Lafuente, capità del primer equip i també present al programa esportiu de Cugat.cat, va ser el llarg trajecte fins a Càdis en el matx d'anada, una llosa que pot malmetre les opcions dels de Sant Cugat aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.