El Rugby SC venç amb autoritat el Portuense a l'estrena a la fase d'ascens

El Rugby Sant Cugat avança amb pas ferm cap a l'ascens

El Club Rugby Sant Cugat supera amb contundència (15-39) el CR Portuense a la primera jornada de la fase d'ascens a Divisió d'Honor. Els santcugatencs han demostrat que són clars candidats a ser l'equip que es classifiqui per a la final de Divisió d'Honor B, enduent-se el triomf i el punt de bonus ofensiu.

Els santcugatencs no podien començar millor la fase d'ascens a la màxima categoria del rugbi estatal. En el primer temps ja han deixat el partit sentenciat amb un clar 3 a 27, aconseguint el punt de bonus ofensiu en els primers 40 minuts.

En el segon període, els de Jordi Justícia s'han dedicat a mantenir l'avantatge malgrat l'oposició dels gaditans, que s'han estirat i han aconseguit igualar la dinàmica del partit. La victòria, però, ja estava sentenciada per als visitants. El tècnic de Club Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, destaca el gran partit dels seus homes i la bona estrena en el play-off.

Jordi Justicia

Hem fet un inici molt bo i ha sortit tot rodó a la primera part aconseguit el bonus ofensiu en un viatge molt complicat.

A la següent setmana els santcugatencs descansen, i d'aquí a dues reben el Pegamo Bera Bera de Sant Sebastià. A l'altre grup, l'Alcobendas Rugby ha superat (11-9) el FC Barcelona, en un duel de candidats a ser a la final.