El Rugby Sant Cugat amplia la seva oferta d'activitats al campus d'estiu


  • Comparteix:

El cartell del 3r Campus d'estiu del Rugby Sant Cugat / Font: Club Rugby Sant Cugat

El cartell del 3r Campus d'estiu del Rugby Sant Cugat / Font: Club Rugby Sant Cugat

El 3r Campus d'Estiu del Club Rugby Sant Cugat s'amplia una setmana més i innova en la seva oferta d'activitats. L'activitat donarà el tret de sortida el 30 de juny i clourà el 25 de juliol, dirigida a nens i nenes d'entre 6 i 14 anys que juguin o no a rugbi. El campus disposarà de dos torns, un de matí que durarà de nou del matí a una de la tarda i un altre que s'allargarà fins les cinc de la tarda.

Entre les principals novetats d'enguany, més enllà d'haver-ne ampliat la durada, el campus inclourà sortides de tot un dia al canal olímpic, a Collserola i a l'aquari de Barcelona. A més, coincidirà amb la línia del club de posar l'èmfasi en el creixement en valors dels seus jugadors, amb una activitat sostenible per al benefici del poble i formant en la cooperació i el treball en equip.

En la vessant merament esportiva el rugbi no serà l'única activitat. Les rutes amb bicicleta i les jornades a la piscina ampliaran l'oferta física. Les sessions estrictament de rugbi es dividiran en dues edats, amb els sub 8 i els sub 10 per una banda i els sub 12 i els sub 14 per una altra. Aquesta diferenciació serà una de les altres novetats, que permetrà ser més específics amb el treball tècnic.

El Campus, coordinat de nou per Albert Casorrán, comptarà amb educadors del club. Les quatre setmanes en el torn de matí tindran un preu de 300 euros, mentre que el torn de matí i tarda costarà 350 euros. Els preus han descendit un 20% respecte l'any passat, i s'aplicarà un 10% de descompte sempre que es dugui algú extern al club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.