Cugat.cat farà un seguiment especial de la final entre el CR Sant Cugat i el Barça


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del CRSC

Imatge d'arxiu del CRSC

Cugat.cat oferirà una cobertura especial de la final de la Fase d'Ascens a Divisió d'Honor entre el Rugby Sant Cugat i el FC Barcelona Rugby d'aquest diumenge. Divendres connectarà en directe amb la roda de premsa que oferiran els capitans dels dos equips des de l'estadi de la Foixarda, i diumenge es podrà fer el seguiment a través del web de Cugat.cat, els butlletins horaris de ràdio i via Twitter. També oferirà les millors imatges del partit en un vídeo resum.

Cugat.cat tornarà a acostar tota la informació d'un dels esdevenimenst esportius locals més importants dels últims anys, l'ascens a la màxima categoria del rugbi estatal. Una cita històrica per al Club Rugby Sant Cugat que Cugat.cat cobrirà en directe per informar del que passi al Camp Municipal de la Foixarda, a Montjuïc.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, remarca la necessitat de donar màxima difusió a l'esport local perquè la informació arribi a la ciutadania.

Miquel Herrada

Després de l'èxit amb la fase d'ascens de l'handbol, ara fem una nova cobertura especial per donar la màxima difusió al Rugby Sant Cugat.


Aquest divendres els capitans del CRSC, Sergi Lafuente, i Gorka Etxeberria, del Barça, s'encaixaran les mans abans del partit, conjuntament amb el president de la Federació Catalana de Rugbi, Ignasi Planas en una roda de premsa que es podrà seguir pel 91.5 FM a través de connexions.

Diumenge, dia de la final, Cugat.cat connectarà en directe a partir de les dotze del migdia en els butlletins horaris de ràdio i farà un seguiment exhaustiu via web i per Twitter. Després del partit es podrà veure el vídeo de la final.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.