Bona acollida de l'Skate Park de Valldoreix


  • Comparteix:

Un skater 'grinda' una de les baranes de l'Skate Park

Un skater 'grinda' una de les baranes de l'Skate Park

Prop d'una vuitantena diària de joves s'ha apropat a la segona edició de l'Skate Park de Valldoreix en els seus primers dies de funcionament. Les instal·lacions, ubicades a l'IES Arnau Cadell des de diumenge i habilitades per l'EMD de Valldoreix, restaran obertes fins dijous, quan tindran lloc competicions d'skate, bmx i scooter.

Els primers dies d'aquesta segona edició de l'Skate Park a Valldoreix han estat, doncs, un èxit participatiu. Principiants, aficionats i professionals de l'skate, les bicicletes bmx i els patinets scooter s'han trobat al circuit de rampes i salts muntades a l'IES Arnau Cadell des de diumenge i fins dijous.

A més, tots el participants poden gaudir dels cursos gratuïts que s'imparteixen fins dimecres en les diferents modalitats. L'últim dia, dijous, es tancarà l'Skate Park amb una competició d'skate, de bmx i d'scooter.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.