Tennis: Javier Garrapiz en nois i Núria Sánchez en noies, guanyadors del campionat estatal sots-17


  • Comparteix:

Javier Garrapiz en nois i Núria Sánchez en noies han estat els guanyadors del Campionat sots-17 KIA organitzat pel Club Tennis Valldoreix. Els campions han aconseguit un passi per disputar el Torneig internacional KIA que es jugarà en els propers mesos a Austràlia. El president del Tennis Valldoreix, Fernando Canaleta, s'ha mostrat molt satisfet amb l'organització del torneig que ha fet el seu club.

Javier Garrapiz, jugador d'Osca i un dels integrants del CAR de Sant Cugat va desfer-se en dos sets, per 6 a 3 i 6 a 1, de l'únic català en la final d'aquest Campionat sots-17, Marc Chiva. Va ser una final, igual que la de les noies on s'enfrontaven Núria Sánchez de Salamanca i Sara del Barrio de Segòvia, amb un molt bon nivell tennístic. Tots quatre tennistes van demostrar que són, ara per ara, els millors del panorama espanyol en la seva categoria. Això es va poder veure en els diferents jocs dels partits on, la majoria de vegades, sempre es guanyava per un punt de diferència. La final femenina va estar més renyida que la masculina, ja que Núria Sánchez, la guanyadora, ho va tenir difícil per emportar-se la victòria final. Un dels finalistes, el sotscampió en categoria masculina i jugador del Tennis Barcelona, el català Marc Chiva, explica les causes de la seva derrota.

Marc Chiba

El trencament en el cinquè joc del meu servei i els dolors d'esquena han estat els principals motius de la meva derrota.


Entre els presents hi havia el president de la Federació Catalana de Tennis, Josep Ferrer Peris, que, a banda de gaudir de les dues finals, es va mostrar molt satisfet per l'organització del Tennis Valldoreix. Ferrer Peris analitza per ràdio Sant Cugat l'estat del tennis català.

Josep Ferrer Peris

Es veuran els fruits del treball en el tennis català.


Aquesta era la primera vegada que el Tennis Valldoreix organitzava un esdeveniment d'aquesta categoria i el club santcugatenc va treballar al cent per cent perquè tot sortís de la millor manera possible. L'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder, parla de l'esforç que ha suposat pel Tennis Valldoreix preparar aquest Campionat sots-17.

Lluís Recoder

Organitzar aquest campionat ha supossat un esforç molt gran pel Tennis Valldoreix.


Per últim, el president del Tennis Valldoreix, Fernando Canaleta, fa una valoració del campionat que segons ell ha estat tot un èxit.

Fernando Canaletes

Aquest campionat ha estat tot un èxit.


Escoltant les paraules de Canaletes no ens queda res més que felicitar al Tennis Valldoreix per la seva organització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.