Tennis: Albert Costa i Feliciano López tornen a coronar el RCT Barcelona campió estatal per equips


  • Comparteix:

El Club Tennis Barcelona revalida el títol de campió absolut per equips masculins en guanyar la final davant el Tennis Barcino per 5 a 2. En els partits individuals Albert Costa va derrotar Albert Portas en dos sets, Feliciano López a Oscar Hernández i Rafa Nadal a Xavier Genaro. Aquest és el vintisisè títol de campió estatal aconseguit pel club barceloní. El Tennis La Salut d'Àlex Corretja va caure davant el Chamartín en la primera volta.


Aquest any la final s'ha tornat a repetir amb els mateixos contrincants i el mateix resultat. Tennis Barcelona i Barcino s'han retrobat un any després a les pistes del Tennis Chamartín de Madrid, però amb la mateixa sort.

Per arribar a la final el Tennis Barcelona s'ha desfet del Cercle Sabadellés en la primera volta amb un clar 6 a 0, resultat que va tornar a repetir en el segon partit davant el Tennis València. Només la final va obligar als tennistes del club barceloní a emprar-se un xic més a fons.
En canvi, el Barcino va deixar pel camí l'Espanyol, i l'amfitrió, el Chamartín amb un 5 a 1 i un 5 a 4, respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.