Maria José Buil, del CTN Sant Cugat, escollida per participar al pla tècnic Enamorate


  • Comparteix:

La tennista santcugatenca Maria Jose Buil, del Club Tennis Natació Sant Cugat, ha estat escollida per participar al programa tècnic ``Enamorate´´ de la Federació espanyola. L'objectiu d'aquest pla és que el tennis femení torni a ser al top 5 mundial.

Un total de 800 nenes, d'entre 10 i 12 anys, s'han presentat al "càsting" del projecte "Enamorate" organitzat per la Federació espanyola. Només setze tennistes tenien el privilegi de ser escollides per rebre una beca, entre elles una santcugatenca, Maria José Buil.

L'objectiu d'aquest pla es retornar el tennis femení espanyol al cim mundial. Des de la retirada d'Arantxa Sànchez Vicario i Conxita Martínez, que van estar al top-5 del rànking de la WTA, ningú no ha pogut rendir al mateix nivell i omplir aquest buit deixat per aquestes dues tennistes. És per això que s'ha creat aquest pla tècnic que vol contribuir a rellançar el tennis femení.

Els primers entrenaments s'han realitzat al CAR de Sant Cugat i periòdicament s'aniran realitzant diferents sessions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.