El tennista Enric Guaita intentarà entrar al torneig ATP Future de Múrcia


  • Comparteix:

El tennista Enric Guaita jugarà la fase prèvia del torneig de l'ATP Future de Múrcia. Si obté bons resultats podrà accedir al torneig, ja que la seva classificació actual no li permet entrar directament. Guaita espera fer un bon paper i entrar al torneig.

El tennista santcugatenc es desplaça aquest cap de setmana a Múrcia per disputar la fase prèvia del torneig ATP Future. Guaita espera tenir sort per poder entrar al torneig i no haver de tornar a casa abans d'hora. Per aquest motiu, el santcugatenc porta uns mesos entrenant-se a fons, sobretot alguns aspectes en concret, tal com explica Guaita.

Enric Guaita

He entrenat molt la força i la resistència per ser més complet


Amb aquest torneig, Guaita inicia l'actual temporada en què afirma que els seu principal objectiu és esgarrapar algun punt de l'ATP per tal d'evitar jugar fases prèvies que el poden deixar fora de moltes competicions. Així ho explica Guaita.

Enric Guaita

He d'arrencar algun punt ATP per poder agafar una dinàmica bona


Durant aquesta temporada, el tennista santcugatenc té previst disputar diversos tornejos Future a Catalunya i també preveu desplaçar-se a Itàlia per participar en algunes competicions on pugui arrencar algun punt de l'ATP per pujar llocs en el rànking.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.