Èxit del torneig Tennis i Cultura però amb poca afluència de públic


  • Comparteix:

El passat cap de setmana es va posar punt i final a la segona edició del Torneig Tennis i Cultura. 300 tennistes de tot Catalunya han participat enguany en aquesta competició. Roger Badia, director esportiu del Club Esportiu Valldoreix, destaca que el nivell dels participants ha estat inferior al de l'edició passada i es lamenta de la poca afluència de públic a la competició.

La segona edició del Torneig Tennis i Cultura ha estat un èxit. Les quatre províncies catalanes van acollir aquest cap de setmana passat els 32 tennistes que disputaven les semifinals i la final masculina i femenina d'aquesta competició. Aquest torneig ha permès que els tres millors tennistes de cada província es classifiquessin per diputar el Màster a finals d'abril. A més de l'àmbit esportiu, l'èxit organitzatiu ha estat una altra vegada clau pel bon funcionament de la competició. Roger Badia, director esportiu del Club Esportiu Valldoreix, es mostra satisfet del desenvolupament del torneig, tot i el baix nivell dels participants.

Roger Badia

El nivell de joc ha estat una mica fluix respecte l'anterior edició


El públic tampoc ha estat a l'alçada de les circunstàncies. El fet que el Torneig coincidís amb l'inici de les vacances escolars i el diumenge de rams ha influït en la poca presència de públic. Malgrat l'èxit del torneig, el director esportiu del club valldoreixenc fa autocrítica i ja pensa amb la pròxima edició. Badia diu que de cara a l'any vinent intentaran ser menys permissius amb els participants.

Roger Badia

Poc a poc hem de ser menys permissius amb els participants i no permetre canvis que perjudiquin el torneig


Si els sponsors ho permeten, el Torneig Tennis i Cultura tindrà tercera edició.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.