Sant Cugat, ple de tennistes


  • Comparteix:

El Club Tennis Natació Sant Cugat és l'onzè de Catalunya en nombre de llicències federatives, amb un total de 636 fitxes. El CE Valldoreix és 25è, Set Ball 37è i Junior 81è.

La Feració Catalana de Tennis, per primer cop des de 1993, ha superat els 40.000 tennistes federats. D'aquests, 1.248 corresponen a la nostra ciutat i es reparteixen en els quatre clubs santcugatencs: Club Tennis Natació, Club Esportiu Valldoreix, Set Ball i Junior. Unes xifres que mostren el bon moment del tennis local.
Amb 636 jugadors, el Club Tennis Natació Sant Cugat és la primera entitat santcugatenca en el rànquing de la Federació Catalana. El club que presideix Lluís Jiménez ocupa concretament l'onzena posició i és, per tant, en la part alta de la llista. Una situació que analitza el propi Jiménez.


Lluís Jiménez

L'oferta tennística a Sant Cugat és molt alta, i en aquest sentit, el futur és clarament alcista



Més avall, concretament en la 25a posició, hi trobem el segon club de la ciutat en nombre de llicències, el Club Esportiu Valldoreix. Amb 304 jugadors, els valldoreixencs superen les 214 llicències del Tennis Set Ball, situat en la 37a posició. Per últim, amb 94 fitxes federatives, trobem el Junior Futbol Club que ocupa la 81a posició d'aquest particular rànquing.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.