El Torneig GPS-Grup XXI es queda sense representants santcugatencs


  • Comparteix:

El tennista santcugatenc Enric Guaita cau a la fase final del torneig PGS-Grup XXI davant Javier Genaro. L'eliminació de Guaita deixa sense participació santcugatenca el torneig que s'està disputant aquests dies al Club Tennis Natació Sant Cugat.

Segon dia de la fase final del torneig PGS-XXI i la competició ja no compta amb cap tennista santcugatenc. Enric Guaita va caure en el seu partit davant d'un dels favorits del campionat, Javier Genaro. El director esportiu del Club Natació tennis Sant Cugat, Fèlix Riba, assegura que tot i perdre el partit, el santcugatenc va fer un bon partit.

Fèlix Riba

L'Enric Guaita tenia un partit molt difícil davant un dels favorits per endur-se'n el torneig


Des de l'organització estan satisfets amb la resposta que el públic està donant a la tercera edició del torneig internacional. Malgrat que Riba reconeix que aquests dies encara no tenen gaire afluència, esperen arribar al comlpet el cap de setmana.

Fèlix Riba

Estem satisfets amb la resposta del públic davant aquest torneig


De moment tots els favorits s'han classificat pels partits finals. El torneig es disputa al Club Natació Tennis Sant Cugat fins diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.