Robredo perd en el debut al Masters de Xangai


  • Comparteix:

El tenista resident al CAR de Sant Cugat, Tommy Robredo, va debutar amb derrota al Masters de Xangai que disputen els vuit millors tenistes de l'any. Robredo va caure davant el rus Davydenko en tres sets i haurà de derrotar a Rafa Nadal i James Blake si es vol classificar per a les semifinals.

Robredo va plantar cara, però al final no va poder. I és que davant tenia a un dels jugadors que arriba en millor forma al final de temporada, el rus Davydenko. Precisament el tenista rus havia eliminat a Robredo fa deu dies a les semifinals del Masters Series de París. Ahir l'olotí va jugar un bon partit, però va caure per 7-6, 3-6 i 6-1.

La clau del partit va estar en el primer set, quan Robredo guanyava per 6-5 i servei. Però no va sentenciar. Al "tie break", l'olotí va disposar de tres pilotes de set, però va fallar en els instants decisius. Al segon set, Robredo va jugar el seu millor tenis i es va imposar per 6-3. Tot i això, la duresa dels dos primers sets va fer que Robredo baixés físicament i que no pogués fer res al tercer set (6-1).A l'altre partit del grup Or, James Blake va derrotar a Rafa Nadal per 6-4 i 7-6.

Després d'aquesta derrota, Robredo haurà de guanyar els dos partits que li resten si vol passar a les semifinals. Demà dimecres jugarà contra el manacorí Rafa Nadal i l'últim partit serà contra el nord-americà James Blake.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.