Robredo ajuda Rafa Nadal a fer història


  • Comparteix:

Robredo i Nadal, una parella imbatible (Foto:montecarlo.masters-series.com)

Robredo i Nadal, una parella imbatible (Foto:montecarlo.masters-series.com)

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo s'adjudica la competició de dobles del Masters Series de Montecarlo fent parella amb Rafa Nadal. Amb aquest triomf Robredo demostra que està en forma per la temporada en terra batuda i, de pas, ajuda a Nadal a aconseguir el doblet imposant-se en individual i dobles.

Robredo està en bona forma de cara a la temporada en terra batuda, la superfície en la que l'olotí veí de Sant Cugat és especialista. En el quadre d'individuals, Robredo va caure en quarts a mans de l'argentí Nalbaldian. En dobles, però, ell i Rafa Nadal no han donat opció. A la final, es van imposar a la parella formada per l'hindú Mahesh Bhupathi i el tennista de Bahames Mark Knowles (6-3 i 6-3).
Nadal, que minuts abans havia guanyat el torneig individual després de vèncer el suïs Roger Federer (7-5 i 7-5), s'ha convertit en el primer jugador des de el rumanès Ilie Nastase el 1973 en triunfar a les dues proves del Principat de Mònaco.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.