Doble triomf a Brasil


  • Comparteix:

Tommy Robredo guanya a Brasil per partida doble

Tommy Robredo guanya a Brasil per partida doble

El tennista resident al Sant Cugat, Tommy Robredo, guanya el torneig brasiler de Costa do Sauípe tan en inidividuals com en dobles. Robredo fa un doblet, una fita que només ha aconseguit Rafa Nadal al 2008 i fent parella precisament amb Robredo.

La gira sud-americana de Robredo ha començat amb bon peu. Brasil ha vist el millor Tommy Robredo de la temporada en guanyar els individuals i els dobles. A la primera de les finals, l'olotí s'enfrontava al tennista amfitrió, el brasiler Bellucci al qui derrotava en tres sets (6-3, 3-6 i 6-4) en dues hores i quart de partit. Robredo va patir i molt davant d'un Bellucci animat en tot moment pels seus compatriotes.

Pel que fa els dobles, Robredo va fer parella amb Marcel Granollers. Els dos catalans van superar a la parella argentina Lucas Arnold i Juan Monaco per 6-4 i 7-5. El tennista resident a Sant Cugat aconsegueix el doblet i ja prepara el torneig de Buenos Aires. Actualment el tennista d'Hostalric ocupa la dinovena posició al rànquing de l'ATP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.