Suspès per baixa participació


  • Comparteix:

El torneig de tennis del Junior haurà d'esperar un altre any

El torneig de tennis del Junior haurà d'esperar un altre any

El torneig de tennis del Junior, enmarcat dins del Circuit Juvenil d'Estiu de la Federació Catalana, no donarà el seu tret de sortida aquest dilluns com estava previst per la falta de participants. Només s'havien inscrit 20 participants entre categoria masculina i femenina i molts dels quadres no es podien omplir.

De totes les categories participants només es podia tancar el quadre cadet masculí, on s'havien inscrit 8 participants, el mínim per poder fer competició. En la resta de categories, benjamíns, alevins, infantils, cadet femení i júniors, no hi havia suficients participants.


Es per això que el responsable de la Secció de Raqueta del Junior, Lluís Riba, juntament amb la Federació Catalana de Tennis, han decidit suspendre aquest torneig.

Lluís Riba

Era una setmana molt arriscada i al haver pocs inscrits hem decidit no fer-lo.


El Circuit Juvenil d'Estiu es va disputant en diferents clubs de Catalunya durant els mesos de juliol, agost i les dues primeres setmanes de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.