Albert Costa, nou Director Tècnic de la Federació Catalana


  • Comparteix:

L'ex tennista resident a Sant Cugat, Albert Costa

L'ex tennista resident a Sant Cugat, Albert Costa

L'ex tennista i seleccionador espanyol resident a Sant Cugat, Albert Costa, s'ha convertit, aquest juliol, en el nou Director Tècnic de la Federació Catalana de Tennis. Costa ha substituït Jordi Arresse que ha ocupat el càrrec els últims 10 anys.

El president de la Federació Catalana de Tennis, Francesc Orriols, ha dut a terme el relleu al càrrec de màxima importància de la parcel·la tècnica de la Federació. El fins ara director tècnic, Jordi Arresse, ha deixat el càrrec després de 10 anys. A l'acte, el president de la Federació s'ha acomiadat d'Arresse i ha donat la benvinguda a l'ex tennista resident a Sant Cugat Albert Costa.

Albert Costa s'ha mostrat il·lusionat amb aquest nou càrrec i ha deixat clar que el fins ara segon de Jordi Arresse, Roger Porta, serà l'home clau perquè el canvi sigui el més senzill possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.