Alemanya, campiona del torneig cònsul a Valldoreix


  • Comparteix:

Alemanya s'imposa contundentment per 5 a 1 a Anglaterra a la final del torneig consular que s'ha disputat a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix. El president de la Federació Catalana, Francesc Orriols, destaca que la nostra ciutat és el referent del tennis català.

8 païssos han disputat un torneig tradicional a nivell europeu com és el consular. Alemanya, Gran Bretanya, Espanya, Itàlia entre d'altres han competit en una nova edició que enguany s'ha disputat al Club Esportiu Valldoreix. Alemanya ha estat la gran dominadora imposant-se a la final per 5 a 1 a Anglaterra. El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, valora positivament l'organització.



Joan Carles Pradell

Estem molt contents de l'organització del torneig.








El regidor d'Esports, Xavier Amador, i el president de la Federació Catalana de Tennis, Francesc Orriols, no s'han volgut perdre la final. Orriols destaca que la nostra ciutat és el referent del tennis català.

Francesc Orriols

Sant Cugat és el centre català del tennis.








La selecció espanyola ha quedat en cinquena posició final. El Club Esportiu Valldoreix s'ha mostrat disposat a acollir una nova edició d'aquest torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.