Premi a l'esperit esportiu per Costa


Temes relacionats

Premi a l'Esperit Esportiu per a Albert Costa (11/des/09)


  • Comparteix:

L'extennista resident a Sant Cugat, Albert Costa, rep el premi a l'esperit esportiu

L'extennista resident a Sant Cugat, Albert Costa, rep el premi a l'esperit esportiu

L'extennista resident a Sant Cugat Albert Costa ha rebut el premi a l'esperit esportiu a la Festa de l'Esport Català com a reconeixement a la seva carrera esportiva. Costa va aconseguir un Roland Garrós com a jugador i destaca la Copa Davis que ha aconseguit com a capità del combinat espanyol.

Albert Costa ha estat qui s'ha endut el premi a l'esperit esportiu com a reconeixement a la seva carrera esportiva en la 13a Festa de l'Esport Català celebrada a l'INEFC de Barcelona. L'extennista resident a Sant Cugat té en el seu palmarés un Roland Garros aconseguit l'any 2002 i ha estat el capità de l'última Copa Davis que ha aconseguit el combinat espanyol.

Alguns dels altres premiats han estat el jugador del Futbol Club Barcelona Xavi Hernández com a millor esportista de l'any 2009 i l'equip de natació sincronitzada, que serà guardonat amb una distinció especial per l'actuació en el Campionats del Món de Natació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.