Robredo continua endavant a Xile


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Tommy Robredo

Imatge d'arxiu de Tommy Robredo

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo aconsegueix l'accés a quarts de final del torneig de Santiago de Xile després de vèncer el brasiler Ricardo Mello en dos sets (6-0 i 7-6). Robredo es jugarà el passi a semifinals contra l'argentí Máximo González que ha eliminat el brasiler Joao Souza en tres sets (4-6, 6-3 i 6-1).

El marcador reflecteix el que ha estat el partit, un primer set molt fàcil per Robredo en el que ha escombrat de la pista a Mello i un segon set complicat en el que l'olotí, resident a Sant Cugat, ha hagut de remuntar un 5 a 2 en contra. Robredo ha reaccionat i ha forçat el tie break en el que ha estat superior al seu rival.

A quarts de final li espera l'argentí Máximo González que a primera ronda va ser capaç de superar el cap de sèrie número dos del torneig, el també argentí Juan Mónaco.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.