Robredo es retira de l'Open de Croàcia


  • Comparteix:

Imatge de la lesió de Robredo a Indian Wells

Imatge de la lesió de Robredo a Indian Wells

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo ha acusat les molèsties físiques que arrossega des de la lesió que es va fer a Montecarlo, i s'ha vist obligat a retirar-se de l'Open de Croàcia que es disputa a la ciutat d'Umag. L'olotí no aconsegueix recuperar-se completament d'aquestes molèsties, i des del Masters 1000 de Montecarlo només ha pogut disputar tres partits.

A Montecarlo, Tommy Robredo es va haver de retirar en recaure de la lesió fibril·lar que va patir a Indian Wells. Des de llavors, l'olotí només ha pogut jugar tres partits, i en un d'ells, a Bastad contra Volandri, es va haver de retirar. Els altres dos partits han estat a Wimbledon, on va caure a primera ronda, i la victòria d'abans d'ahir contra Ramírez Hidalgo. Ahir un enèsim mal gest al bessó va impossibilitar Robredo jugar el partit contra l'argentí Carlos Berlocq, que de la seva banda accedeix directament a quarts de final on es veurà les cares amb Juan Carlos Ferrero, que en un disputat matx va superar Ivan Ljubicic.

Ara Tommy Robredo haurà de passar les proves pertinents per saber l'abast de la lesió, i després l'espera un procés de recuperació que podria durar dues setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.