Gimeno: 'Només vull gaudir de l'homenatge'


  • Comparteix:

Imatge d'Andreu Gimeno als estudis de Cugat.cat

Imatge d'Andreu Gimeno als estudis de Cugat.cat

L'extennista resident a Sant Cugat Andreu Gimeno està il·lusionat amb l'homenatge que el tennis català li prepara dissabte que ve al Palau Blaugrana. Així ho ha manifestat Gimeno en una entrevista a Cugat.cat on també ha reconegut que no vol parlar més de la polèmica suscitada arran del grau de dificultat econòmica en què viu. La recaptació d'aquest acte, organitzat per la federació catalana, servirà per pal·liar la situació de l'extennista català.

Andreu Gimeno, en una entrevista a Cugat.cat, ha parlat de la polèmica que s'ha creat arran de l'homenatge de dissabte vinent. En alguns mitjans de comunicació s'ha parlat que la seva situació econòmica és justa, però no tan precària com es deia al principi. Gimeno explica què és el que necessita.

Andreu Gimeno

Per mi viure bé és viure tranquil i arribar a final de mes. No necessito més amb 74 anys.








De la polèmica, Gimeno no en vol parlar més. Prefereix centrar-se en l'homenatge que se li farà dissabte al Palau Blaugrana i de la il·lusió que li fa.

Andreu Gimeno

Estic en una situació molt delicada però no en vull parlar més. Vull parlar del que serà el dia més feliç de la meva vida.









A l'homenatge, organitzat per la Federació Catalana de Tennis, hi participaran tennistes del nivell de Rafa Nadal i David Ferrer, entre d'altres. Nadal i Gimeno, dos campions de Roland Garros, es trobaran a la pista en una petita exhibició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.