Gerard Granollers es proclama campió de l'ITF de Sant Cugat


  • Comparteix:

Granollers s'adjudica l'ITF

Granollers s'adjudica l'ITF

El tennista català Gerard Granollers s'ha imposat a Marc Fornell-Mestres (2-6/4-6) a la final del Torneig Internacional (ITF) disputat al Club Tennis Natació Sant Cugat. Els assistents han pogut gaudir d'una final de qualitat que ha acabat, després de dues hores, amb la victòria de Granollers.

Gerard Granollers ha necessitat dos sets per superar en dues hores el tennista Marc Fornell-Mestres a la final del torneig que s'ha disputat aquest dissabte al matí a les instal·lacions del Club Tennis Natació Sant Cugat. A la final, protagonitzada per dos tennistes catalans, s'ha pogut veure un Granollers superior, que s'ha imposat amb contundència en el primer set. El el segon set, el 3-3 ha estat el punt d'inflexió en què Granollers ha sortit vencedor. El premi econòmic del campionat en categoria masculina és de 15.000 dòlars.

El guanyador del torneig, Gerard Granollers, reconeix que ha estat complicat derrotar el rival.

Gerard Granollers

He començat bé i he vist que ell tenia problemes físics, tot i que el rival ha aguantat bé i ha estat difícil fins el final.




D'altra banda, l'alcadessa, Mercè Conesa, ha afirmat a Cugat.cat que és important per la ciutat acollir aquest tipus d'actes.

Mercè Conesa

El torneig és molt important per a la ciutat per situar-nos en el mapa de l'esport i també per donar oportunitats a la gent jove.






Diumenge al matí es disputa la final de l'ITF de Sant Cugat en categoria femenina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.