Tennis Taula: Els palistes de la UESC disputen l'Open de Catalunya


  • Comparteix:

Els palistes de la Unió Esportiva Sant Cugat de Tennis Taula disputen dissabte la primera fase de l'Open de Catalunya en categoria juvenil i absoluta al pavelló Reina Elisenda de Barcelona. En l'Open Infantil, disputat el passat cap de setmana, el santcugatenc Rubén Hernández de categoria B, va assolir l'ascens a categoria A en aconseguir la tercera plaça.

Els palistes santcugatencs trenquen el gel aquest cap de setmana a la primera fase de l'Open de Catalunya. Dissabte tindràn lloc les competicions en categoria Juvenil, Sots 21 i Sénior en que participaran una desena de palistes locals.
En el torneig de categoria infantil i aleví, disputat el passat cap de setmana al Reina Elisenda, el santcugatenc Jorruti Martínez va finalitzar onzè i Ruben Hernández va aconseguir una destacada tercera posició. Amb aquest resultat el palista local ascendeix a la categoria infanil A.
Escoltem el veterà Josep Anton comentant els resultats dels palistes infantils.

Josep Anton

Ruben Hernández va perdre a semi-finals


L'Open de Catalunya, puntuable pel rànquing, es disputa en tres fases, per aquest motiu entre els palistes absoluts hi ha jugadors de gran qualitat. Josep Anton aspira a arribar el més lluny possible, però afirma que és gairebé impossible arribar a la final.

Josep Anton

Hi ha jugadors de molt nivell


El proper compromís pels palistes locals tindrà lloc el 10 d'octubre en una competició de caràcter estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.