TENNIS TAULA: La UESC rep a l'Helios amb la intenció d'allunyar-se de la zona de descens


  • Comparteix:

El primer equip de la UESC de tennis taula rep aquest cap de setmana a l'Helios de Saragossa amb la intenció de sumar punts per allunyar-se de la zona de descens. Els santcugatencs vénen de caure davant l'Igualada per 4 a 3 i necessiten la victòria. El palista local Enric Bosch, ja recuperat de la lesió a l'espatlla, formarà equip amb Josep Anton i Fran Castillo.


L'última jornada va ser complicada per l'equip de Benet Moreno, que va caure dissabte a la pista de l'Igualada. Els de l'Anoia no van cedir a la petició de la UESC de disputar el partit diumenge perquè Enric Bosch pogués jugar, i en el seu lloc va debutar Fran Castillo. Tot i la bona actuació de Josep Anton, la victòria no va ser possible i la situació de la UESC a la lliga es complica.

Aquest cap de setmana els de La UESC reben a l'Helios, el seu immediat perseguidor a la classificació. El conjunt de Saragossa acaba de fitxar un palista alemany d'alt nivell que podria complicar les coses als jugadors locals. Amb la nova incorporació, l'Helios ha guanyat els dos últims partits, mentre que els palistes locals han perdut.
Josep Anton assegura que serà un partit molt igualat.

Josep Anton

El partit serà molt igualat, Tenen l'alemany, que és molt bo, però els altres jugadors estan al nostre nivell.


Aquest és el primer any que la UESC té dos equips de tennis taula a Nacional, un a Primera i un a Tercera. El principal objectiu de l'entitat local aquesta temporada és mantenir els dos equips en les seves respectives categories.

Josep Anton

Aquest any el principal objectiu és mantenir-nos a Primera Nacional, i que l'equip de Tercera Nacional tampoc perdri la categoria.


Amb la recuperació d'Enric Bosch, la plantilla de la UESC es completa. L'alineació oficial de la Unió Esportiva estarà formada per Josep Anton, Fran Castillo i el mateix Enric Bosch.
Diumenge a les onze del matí, UESC - Helios de Saragossa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.