TENNIS TAULA: Bona actuació dels jugadors de la UESC a l'Open de Sentmenat i el Vendrell


  • Comparteix:

El jugador de tennis taula Josep Antón cau eliminat a la primera ronda de l'Open de Sentmenat en una competició on es va exhibir un alt nivell. A més, els jugadors Bosch, De Las Cuevas, Otillos i Antón van disputar diumenge l'Open del Vendrell on de las Cuevas va aconseguir la millor classificació arribant a superar els vuitens de final.

Els jugadors de la secció de tennis taula de la UESC han tingut un cap de setmana mogut. Dissabte el jugador Josep Antón va disputar l'Open de Sentmenat on desprès de passar com a segon d'un grup de cinc jugadors, Antón va caure eliminat a la primera ronda davant un jugador de Primera Nacional. La prova va comptar un bon nivell de tennis taula.

Diumenge els jugadors Enric Bosch, Roger De Las Cuevas, Boris Otillo, i Josep Antón van competir a l'Open de Vendrell on Otillos va ser el primer jugador en caure eliminat als 32ens de final. Bosch va quedar eliminat als 16ens de final mentre que Antón va caure als 8ens de final. El jugador santcugatenc que va obtenir la millor classifiació va ser De Las Cuevas que va superar els vuitens de final.

Com explica el jugador de tennis taula de la UESC Enric Bosch, el nivell d'aquestes competicions és alt:

Enric Bosch

En general tots hem tingut una participació molt bona. Els Open d'estiu tenen un nivell molt alt.


D'altra banda recordem que la secció de tennis taula de la UESC segueix buscant entrenador per la propera temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.