La permanència és quasi una realitat


  • Comparteix:

La UESC de tennis taula aconsegueix virtualment la permanència a la Primera Nacional. La victòria per 3 a 4 davant el Borges fa que les probabilitats de baixar de categoria depenguin d'una sèrie de combinacions gairebé impossibles.

El primer equip de la UESC respira. Els vermell-i-negres van remuntar un marcador advers a la pista del Borges i, llevat de sorpresa d'última hora, l'any que ve continuaran a la Primera Nacional de tennis taula.

L'enfrontament entre santcugatencs i lleidatans va començar malament pels nostres. Al primer partit, el xinès Chao Zhan va tombar a Josep Antón sense contemplacions ( 3-0) i va sumar el primer punt pels locals. Enric Bosch, al segon enfrontament, va col·locar les taules al marcador amb la seva victòria davant de Jordi Olivart. Xavi Panareda, per la seva banda, va caure sorprenentment al tercer partit davant d'Oriol Mir per un ajustat 3 a 2; la victòria als dobles era pràcticament obligada.

La parella Antón/ Bosch no va decebre i van tombar per un clar 0 a 3 als palistes locals. L'empat tornava al marcador i la igualtat era màxima, fins que Bosch va sucumbir davant el joc efectiu del xinès. La resta d'enfrontaments van decidir-se amb rotunditat a favor dels visitants amb les victòries d' Anton i Panareda per 0 jocs a 3.

Amb la victòria al sarró, les opcions de baixar de categoria passen per una carambola realment poc probable. La UESC, tercera en solitari, ha de perdre els dos partits que li queden mentre que l'Etxadi i el Borges haurien de guanyar els tres que els hi falten.

El palista santcugatenc Josep Antón valora d'aquesta manera el partit disputat.

Josep Antón

Sabiem que no podiem fallar i que podiem aconseguir-ho




El primer equip vermell-i-negre es medirà a casa amb el Leka Enea la propera jornada, que serà dissabte 1 de març a les 18.00 h.

La creu de la modena és l'adéu a la Primera Provincial del segon equip de la UESC que ha caigut aquesta jornada davant l'Olesa per 4 a 0. El proper diumenge a les 11 del matí el conjunt santcugatenc evitarà la darrera posició de la taula si venç el Collbató a casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.