La UESC guanya el primer partit a casa


  • Comparteix:

La UESC de tennis taula encadena la segona victòria consecutiva a la Primera Nacional després de guanyar al Sant Bartomeu per 4 partides a 0. Per altra banda, el passat divendres es va disputar la primera jornada del campionat escolar de tennis taula de Sant Cugat, amb la participació de 32 nens i nenes.

Després d'un inici de lliga molt complicat, on la UESC s'ha enfrontat als millors equips del grup i només ha acumulat derrotes, ara el calendari se suavitza i arriben les primeres victòries. La setmana passada, triomf a Igualada, i el dissabte victòria contundent a casa contra el cuer : UESC 4 - Sant Bartomeu de Mallorca 0. I és que els tres jugadors del conjunt santcugatenc, Xavi Panareda, Josep Antón i Enric Bosch, van jugar a un gran nivell: de les 4 partides disputades només van cedir un set. Panareda i Bosch van guanyar 3 a 0, Anton 3 a 1 i la parella Bosch/Anton també va vèncer per 3 a 0. El jugador Enric Bosch reconeix que la victòria va ser còmode.

Enric Bosch

Potser el primer partit del Xavi va ser més disputat, però en general la victòria va ser clara.


Amb aquest resultat, la UESC es col·loca a la zona mitja de la taula, amb dues victòries i tres derrotes. La setmana vinent l'equip descansarà ja que s'ha ajornat el partit davant el Fotoprix de Tona. Així doncs, el proper partit serà el dia 3 de desembre, quan la UESC rebrà el penúltim, el Vilanova. Per Enric Bosch, els santcugatencs són favorits.

Enric Bosch

Pel partit contra el Vilanova en sentim favorits. Guanyar-lo seria molt important perquè ens donaria tranquil·litat.


Per altra banda, el passat divendres es va disputar la primera jornada del campionat de tennis taula escolar de Sant Cugat. Van participar 32 nens i nenes, repartits en quatre categories: benjamí, aleví, infantil i cadet.
L'escola amb més representació va ser l'Avenç, amb 21 alumnes. També hi van prendre part 3 del Santa Isabel, 2 del Thau, 2 de l'Àgora, 2 de l'Angeleta, 1 del Pins del Vallès i 1 de La Farga.

El divendres 1 de desembre es disputarà la segona jornada i el 2 de febrer la tercera. Posteriorment, els 16 primers classificats de cada categoria jugaran la final el 9 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.