La UESC, novè equip de Catalunya


  • Comparteix:

La UESC de tennis taula finalitza novena al Campionat de Catalunya de Llinars del Vallès. Els santcugatencs cauen derrotats a primera ronda davant el Calella.

Els 16 millors equips de Catalunya de tennis taula estaven aquest dijous a Llinars del Vallès. Entre ells la Unió Esportiva Sant Cugat, que repetint l'actuació de la passada temporada ha finalitzat en novena posició. I podríem dir que sense gaire fortuna ja que, en un torneig d'eliminació directa, els santcugatencs s'han hagut d'enfrontar a un rival d'una categoria superior en primera ronda. El Calella ha estat el butxí vermell-i-negre a les primeres de canvi, al derrotar el tennis taula local per tres sets a un.
Un cop esvaïdes les opcions al triomf, els d'Enric Bosch han hagut de jugar per la part baixa del quadre. Al ser equips imparells, n'hi havia un que no tindria rival i aquest ha estat la Unió Esportiva. Així doncs, novena posició final i la sensació que, amb una mica de sort, es podria haver arribat més lluny. Escoltem el jugador Josep Anton.

Josep Anton

Sabem que aquí no podem fer semifinals, però altres anys hem aconseguit més que una novena posició


Pel que fa al campionat de lliga, la UESC disputa dissabte la sisena jornada davant l'Etxandi, de Sant Sebastià. A les sis de la tarda a la sala annexe al PAV 1, els vermell-i-negres volen situar-se amb dues derrotes i tres triomfs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.