A un pas de la final


  • Comparteix:

El primer equip de la UESC de tennis taula guanya el Sant Andreu per 1 a 4 en el partit d'anada de semifinals de la Copa de Divisió d'Honor. Els santcugatencs esperen certificar el seu passi a la final aquest cap de setmana a la nostra ciutat.

Tot sembla indicar que el primer equip de la UESC de tennis taula té gairebè els dos peus a la final de la Copa de Divisió d'Honor. Amb l'1 a 4 de l'anada, els homes d'Enric Bosch han d'acabar el treball aquest cap de setmana a la sala del PAV-1. Els vermell-i-negres van ser molt superiors als barcelonins ja que van guanyar 4 dels 5 partits en joc. Si aquesta superioritat es torna a posar de manifest en el partit de tornada, podem afirmar que la UESC podria assolir la final de la Copa de Divisió d'Honor. Josep Anton, palista santcugatenc.

Josep Anton

Esperem estar a la final de la copa


Diumenge a les onze del matí, la UESC espera arribar a la final. Els santcugatencs han guanyat dues vesgades aquest títol i han arribat quatre vegedes a la final.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.