Necessitat de victòria


  • Comparteix:

La UESC de tennis taula rep aquest dissabte el Barcino a la Primera Nacional. En cas de victòria, els santcugatencs trencarien la mala ratxa que els ha portat a perdre els tres últims enfrontaments de lliga.

Santcugatencs i barcelonins van enfrontar-se a la tercera jornada del campionat amb un resultat negatiu de 4 a 0 pels de la UESC. Una victòria, per tant, trencaria la dinàmica negativa de les darreres jornades i suposaria una revenja per l'equip. Els santcugatencs, a més, estan empatats a 8 punts amb el penúltim i l'avantpenúltim classificats, el que els posa en una situació delicada en termes de permanència. Per la seva banda, el Barcino ve de perdre el tercer lloc a la taula en caure davant el líder, el Borges, i ocupa la quarta plaça provisional, a 4 punts dels santcugatencs. El palista Enric Bosch dóna més detalls del rival.


Enric Bosch

El Barcino és un equip sorpresa. Compta amb dos jugadors molt bons però que només juguen els partits de casa. Si no vénen, la balança s'inclina al nostre favor.


A aquestes alçades del campionat, la UESC està vivint una situació complicada similar a la de les tres darreres temporades. Enguany esperen també remuntar la situació i aconseguir l'objectiu final: la permanència.

UESC i Barcino s'enfronten dissabte, a les sis de la tarda (18.00h), als pavellons de la Rambla del Celler.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.