Segueixen desconeixent la victòria


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la UESC

Imatge d'arxiu de la UESC

La UESC de tennis taula cau de manera contundent contra el Vilanova (5-1) i continua sense conèixer el triomf a Primera Nacional. Les dues derrotes contra pronòstic de Michael Brown contra un palista de dues categories inferior, ha condemnat els santcugatencs.

Josep Antón a punt ha estat de donar la sorpresa i aconseguir un punt important per l'equip, però després de guanyar els dos primers sets el rival ha acabat capgirant el matx. El punt d'inflexió l'ha marcat Michael Brown, que ha perdut contra un rival teòricament inferior. Així ho explica el palista vermell-i-negre Josep Antón.

Josep Antón

La sort no ha acompanyat. El que ha girat la truita ha estat que el nostre fitxatge sembla que no té el nivell i ha perdut davant un rival fluix.



Al final, veient la dificultat de guanyar al Vilanova, els santcugatencs s'han deixat anar i han acabat perdent per 5 a 1. El proper partit serà d'aquí a 15 dies contra el Sallent, rival directe per la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.